Car detailing shop

Car, Vehicle, Sports Car, Auto, Automobile, Racing Car

cardetailing shops willen ze dat hun auto eruitziet alsof ze veel harde klappen hebben gehad. Dit komt waarschijnlijk omdat ze veel geld uitgeven aan hun auto's.

Waxen, polijsten en polijsten zijn veel voorkomende activiteiten van autobezitters. microvezeldoekjes, vloeibare }, en zelfs polijstmachines voor machines zijn ook erg populair.

Voor professionele detailers zijn auto's een gemakkelijk doelwit. Ze willen ervoor zorgen dat elke vierkante centimeter van een auto perfect is voorbereid, gepolijst en beschermd. Ze ruimen elk detail, elke sproet, elke deuk en elke kras op.

De formule is "primum motrum", dat is de hoogste kwaliteitsstandaard.

De uitdaging bij dit soort reiniging is dat het lang duurt om dat niveau van perfectie te bereiken. Meestal is het een kwestie van de natuur en chemicaliën het meeste schoonmaken voor je laten doen.

Zorg ervoor dat u de auto start voordat de lak goed is voorbereid. Dit zal helpen garanderen dat de finishing touch de beste kwaliteit afwerking zal opleveren.

weken, machinaal polijsten, microvezeldoek, beschermende wax en waxcoating; bescherm het oppervlak van de auto en gebruik beschermende coatings, polijst de wielen en u kunt beginnen. Breng Livingstall reiniger aan op een schone handdoek en volg de instructies. Livingstall is een wax op acrylbasis en geeft een rijke, glanzende glans aan de lak van uw auto. De reinigerstrips kunnen ook worden gebruikt om de lak te conditioneren nadat de reiniger is gebruikt om de auto schoon te maken.

De finishing touch; de sealant wax, de sealant en blanke lak (optioneel). Deze worden allemaal gebruikt om het gewenste beschermingsniveau over het lakwerk te bieden. De waxcoating zorgt voor een glanzende gladde glans terwijl de blanke lak een waas creëert wanneer de auto bij daglicht wordt gezien.

De wax moet vóór de sealant worden aangebracht. De meeste waxen zijn geschikt om over de lak te gebruiken nadat de auto is gepolijst en beschermd.

Woonstallenreiniger; Livingstall GT is een semi-metaalachtig product op basis van zuren en alcohol. Het creëert een glanzend, taai en weerbestendig oppervlak. De polish wordt gebruikt om een ​​hoge mate van bescherming te geven aan de lak.

De sealant wordt aangebracht vóór de wax. Het hoeft niet regelmatig opnieuw te worden aangebracht.

De blanke lak wordt aangebracht om bescherming te bieden over de lak nadat de lak is gepolijst en om de lak van het voertuig te beschermen. De blanke lak is een "583 super witte" UV-beschermde lak die moet worden aangebracht wanneer de auto voor het eerst wordt gewassen. Het geeft de auto een natuurlijke glans.

De eerste verflaag moet worden aangebracht als de auto nog warm, nat en gesmeerd is.

This will aid the sealer in bringing out the best possible results from the paintwork. The living plunches should not work directly on the paintwork as it is Electrical and poses a risk of shorting out circuit. An electrical contact between the living plunch and the paintwork is not a risk.

The second coat is done in the same manner as the first.

However, the sealer or primer is a different composition to the paintwork. It comprises sand and silica which helps to provide a long lasting durable finish. The roughness of the sealer, the smoothness of the paintwork are both enhanced.

The third and fourth coats are applied when the paintwork is partly dried. The fifth and sixth coats are applied when the paintwork is almost dry.

This will create a unique colour and gloss that is controlled making the car look even more impressive.

Het zachte, gladde en glanzende uiterlijk van de afwerking is te danken aan het gebruik van Supagard. Het belucht de lak en geeft het een zijdezachte finish. Om dit effect te bereiken zouden voertuigen hun lak twee keer per jaar moeten laten waxen in plaats van één keer per jaar.

Het onderhoud en de behandeling van de lak van het voertuig is zeer essentieel om het voertuig te beschermen en de tevredenheid weg te nemen die de eigenaar uit het voltooide werk haalt.