De beste lakbeschermingsfolie

Free Audi Ttrs Coupé In Catalonië Stock Photo

De beste lakbeschermingsfilm is Xpelite. Xpelite®, Ncstyrene® en Anomsis® zijn poly-urethaan films die een uitstekende bescherming bieden tegen lakherstel, UV-licht demping en electrolyse.

Op dit ogenblik hebben wij Opti- Guard® van Xenon opgestelde verfbeschermingsfolies in voorraad die Direct Wasbaar zijn, zijn zij een direct geschikt verfbeschermingssysteem en niet een nevel op, het beste van beide werelden, voor uw bescherming van de namarktverf, zijn zij sneller om toe te passen en te beschermen dan de nevel op producten die uit de doos komen. Zij worden toegepast met een oplossing van of lage temperatuurpijnhulp of de nevel van de hoge temperatuurhitteverzegelaar, die u de bescherming geeft nodig snel, nog laat het schilderwerk ademen. De films worden aangebracht op de lak als een niet-schurend solvent polymeer. Vanwege de droogtijd in natte toestand zijn deze producten niet geschikt voor toepassingen in de automobielindustrie en moeten ze met een natte applicatietechniek worden aangebracht.

Wij hebben ook een verfbeschermingssysteem dat is ontworpen voor licht metaalwerk. De bepantsering in dit product is ontworpen om uw kostbare metaalwerk op afstand te beschermen. Het product wordt geleverd in zakken die u nat maakt op de blootgestelde delen, een runner doet, en dan met de hand polijst zoals nodig. Het wordt aangebracht op de gebieden met lage impact spanningen en de lage druk technologie zorgt ervoor dat de bescherming wordt gehandhaafd gedurende de behandeling.

We hebben systemen die beschermen tegen corrosie op basis van zuur. De elektrolyten in het product vermengen zich met de lakprimer en zorgen voor een veiliger verbinding tussen de primer en de lak om te voorkomen dat het zuur wordt afgevoerd.

Wij bieden verfbeschermingsfolies voor staal en aluminium. Zij worden vervaardigd met uiterst stabiele materialen om ervoor te zorgen dat zij hun bescherming gedurende 5 jaar of meer behouden. De folies hechten relatief snel en hebben geen additief nodig, zodat ze vooraf kunnen worden aangebracht zonder dat er een additief nodig is. De bescherming wordt geboden door het feit dat het metaal eenvoudig wordt afgeveegd en nat hersteld tot een recondite afwerking. Ze vereisen weinig onderhoud bij het wassen en in de was zetten.  Lakbescherming

Andere producten bieden een zeer duurzame lakbescherming. Zij zijn ontworpen om een duurzame afwerking te bieden en zijn in hoge mate bestand tegen de meeste oplosmiddelen, solventen, oliën en andere chemische stoffen.

De producten worden aangebracht in een sneldrogend medium, waardoor ze zich onmiddellijk aan de lak hechten en door de klant kunnen worden afgewerkt. De bescherming gaat alleen verloren als het lakwerk na het aanbrengen weer nat wordt. Hun afwerking is zeer duurzaam en milieuvriendelijk.

Wij bieden een loyaliteitsprogramma aan onze klanten. Bij aankoop van een beschermende film kit, krijgt u tot 25% korting op toekomstige lak service en upgrades. Dit zijn in aanmerking komende aankopen voor de laag geprijsde kits. Toon gewoon uw lidkaart op het moment van aankoop. U krijgt waar voor uw geld en u zult blij zijn dat u dat koopje hebt gedaan als u bedenkt welke hulpmiddelen bij de kit zijn inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken ernaar uit uw Raad bij te staan.